Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Hoe match ik mijn telefoonhoesje met mijn style

Hoe match ik mijn telefoonhoesje met mijn style

Hoe match ik mijn telefoonhoesje met mijn style

Je telefoonhoesje is natuurlijk meer dan alleen maar een beschermende accessoire voor je telefoon. Het is een verlengstuk van jouw eigen style. Hoe kun je je telefoonhoesje matchen met jouw eigen look en waar moet je rekening mee houden bij het uitzoeken van zo’n fashion statement.

Begrijp je eigen stijl welk mobiel hoesje past daarbij?

Wat is jouw eigen style eigenlijk? Het perfecte telefoonhoesje vinden gaat je natuurlijk pas lukken als je weet waar je naar op zoek bent en waar het bij moet passen. Ben je meer iemand die gaat voor chic en elegant of ben jij echt het type voor trendy en gedurfd? En als je je eigen style dan kent, wat is dan nog meer belangrijk voor je telefoonhoesje? De kleur, het patroon en het materiaal van het hoesje bepalen zeker ook de uitstraling van dit accessoire! Dus of je nu gaat voor een blauw telefoonhoesje dat matcht bij inhoud van jouw kledingkast of je voor een doorzichtig hoesje gaat dat overal bij past, bij Candy Case vind je zeker een phone case die past bij jouw unieke style.


Kies het juiste materiaal en ontwerp

Bij Candy Case kun je telefoonhoesjes kopen van verschillende materialen. Het grootste gedeelte van onze collectie is gemaakt van siliconen of TPU, materialen die flexibel zijn, maar voldoende bescherming bieden aan je smartphone. Welk materiaal of ontwerp het beste bij jouw style past, is natuurlijk afhankelijk van jouw dagelijkse bezigheden. Ben je vaak op pad of neem je je telefoon mee tijdens het sporten, dan is een stevig en schokbestendige tough case een goede keuze. En hoewel de telefoonhoesjes van Candy Case voldoende telefoonbescherming bieden, raden we in zo’n geval toch altijd een screenprotector aan. Gewoon, om ongelukjes te voorkomen. 


Match je telefoon accessoires met je dagelijkse outfits 

Niemand zegt jou dat je dagelijks dezelfde telefoon case zou moeten gebruiken. Wissel je favoriete telefoonhoesjes gewoon lekker af. Ga je vandaag voor felle kleuren of is juist wat extra bescherming gewenst? Kies een hoesje dat past bij je activiteit, kleding en accessoires of neem eens een hoesje met een verrassende quote die jou het zelfvertrouwen en motivatie geeft om deze dag door te komen. 


Maak met jouw mobiele accessoires een statement

Het leven is echt te kort voor saaie telefoonhoesjes of een saaie grijze laptop. Door niet alleen je telefoonhoesje aan te passen naar je eigen smaak, maar ook je accessoires zoals laptop, tablethoes of telefoonaccessoires zoals een AirPod case of telefoonkoord kun je je smaak en stijl helemaal doortrekken. Met hippe mobiele accessoires kun je echt een statement maken. Wees niet bang voor kleur, printjes of quotes en laat maar zien wat je in huis hebt!


Telefoonhoesjes kopen bij Candy Case

Bij Candy Case kun je terecht voor een perfect smartphone hoesje voor verschillende merken telefoons. Van een iPhone telefoonhoesje voor de allernieuwste modellen tot telefoonhoesjes voor Samsung, OnePlus, Huawei of LG. Zelfs voor Oppo, Xiaomi en Google phones hebben wij de tofste cases. En zoals je van Candy Case gewend bent: vrolijk, kleurrijk en met maximale bescherming!