Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Welk telefoonhoesje biedt mijn OnePlus de beste bescherming?

Welk telefoonhoesje biedt mijn OnePlus de beste bescherming?

Welk telefoonhoesje biedt mijn OnePlus de beste bescherming?

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje dat jouw OnePlus telefoon de beste bescherming biedt, maar er ook nog eens leuk uit ziet? Bij Candy Case vind je het perfecte OnePlus smartphone hoesje met de juiste telefoonbescherming!

Je telefoonhoesje is meer dan een accessoire

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je telefoonhoesje is meer dan een accessoire. Het is een manier om je eigen stijl te laten zien, je persoonlijkheid te tonen en natuurlijk de enige manier waarop je je telefoon kunt beschermen tegen vallen en stoten. Daarom is het belangrijk een telefoon case te kiezen die aan al jouw eisen voldoet: en bescherming bieden én er leuk uit zien, zodat je telefoon echt een verlengstuk van jezelf en jouw stijl wordt. Draag je altijd roze? Dan kan een roze telefoonhoesje niet ontbreken in je collectie. Of ben jij een echte Panter Annie? Je panterprint phone case ligt al klaar!

Welk OnePlus hoesje biedt voldoende bescherming?

Ook voor OnePlus toestellen heeft Candy Case een geschikte telefoon case in het assortiment. OnePlus heeft telefoons die draaien op het besturingssysteem OxygenOS, een variant van Android speciaal ontwikkeld voor OnePlus. De OnePlus toestellen staan bekend om hun heldere schermen, goede camera’s en snelle oplaadtijd. Je krijgt eigenlijk een hele complete telefoon voor een relatief klein prijskaartje. Desalniettemin wil je dat jouw OnePlus toestel goed beschermd wordt, dus kies je voor een hoesje dat die bescherming ook echt geeft, zodat je extra lang plezier hebt van je telefoon.


Candy Case voor OnePlus

Candy Case heeft voor de OnePlus smartphones flexibele soft cases die allemaal voorzien zijn van een opstaande rand rondom het scherm. Deze opstaande rand zorgt ervoor dat bij een val je scherm de grond niet raakt. Alles voor een optimale bescherming van jouw toestel dus! Wil je zeker weten dat je scherm veilig is, gebruik dan een screenprotector. En zoals je in de snoepwinkel van Candy Case gewend bent, vind je OnePlus hoesjes met felle kleuren, hippe prints en toffe quotes die passen bij jouw eigen stijl. Of je nu op zoek bent naar een doorzichtig hoesje voor de OnePlus 7 of een OnePlus Nord 2t hoesje met panterprint zoekt, bij Candy Case ben je aan het juiste adres.


Welk telefoonhoesje past het best bij jou?

Welk telefoonhoesje voor OnePlus het beste bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen stijl en natuurlijk van de activiteiten waarbij je je telefoon gebruikt. Hou je van felle kleuren, hippe prints zoals zebra of panter en schrik je niet van een quote als ‘Bonjour Bitches’ of ‘Do Epic Sh*t’, dan zit je bij Candy Case goed. 


Wist je dat je alle Candy Case telefoonhoesjes kunt upgraden met een telefoonkoord? Dat plaats je gemakkelijk in het hoesje voordat je je telefoon erin klikt. Het lipje gaat door de opening aan de onderkant van je toestel (bijvoorbeeld van de oplaadpoort) en je klikt gemakkelijk een gekleurd koord of zelfs een mooie tassenriem aan het oogje vast. Zo kun je met verschillende kleuren koord mixen en matchen bij je hoesjes en natuurlijk je favoriete outfit.

Waar kun je de beste OnePlus telefoonhoesjes kopen?

Bij Candy Case natuurlijk! Je vindt bij ons voor meer dan 20 verschillende OnePlus-modellen te gekke mobiel hoesjes die jouw toestel een optimale bescherming bieden en waarmee je ook nog eens goed voor de dag kunt komen. Met een hoesje en de telefoon accessoires van Candy Case val je echt op!
Producten